Termeni si conditii

Termeni si conditii generale

 

servio.ro reprezinta adresa electornica a unei platforme virtuale cuprinzand o baza de date cu furnizori de servicii din toate domeniile de activitate.

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul servio.ro, denumit in continuare servio.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti servio.ro si sa nu mai accesati aceasta platforma. Orice accesare a platformei servio.ro va fi considerata, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

servio.ro este administrat de SC Universal Web Services SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Progresului 102-108, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/168/2022 , CUI 45436485.

 1. CONTINUTUL RO

Continutul si informatiile prezentate pe platforma servio.ro au caracter pur informativ. Utilizatorii platformei isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea informatiilor furnizate.

 1. POLITICA DE RETRAGERE

Conform OUG 34/2014, termenul de retragere (retur) este de 14 zile CALENDARISTICE de la data incheiereii contractului, respectiv data la care vi s-a permis accesul pe servio.ro in calitate de client. Termenul incepe sa curga de la data la care accesul este posibil chiar daca Utilizatorul nu acceseaza efectiv platforma.

Banii vor fi returnati in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere.

Pentru a demara procedura de retragere va rugam folositi sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra prin e-mail la adresa contact@servio.ro

Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 1. INREGISTRARE

Pentru a va putea inregistra pe servio.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra aici: https://servio.ro/inregistrare/

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la platforma, pe perioada determinata sau nedeterminata.

 1. PRET SI MODALITATI DE PLATA

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe platforma la momentul achizitiei. Lista actualizata de preturi pentru inregistrarea pe servio.ro, cat si beneficiile acestora vor fi disponibile public pe platforma. Plata produselor se efectueaza prin transfer bancar, card.

Accesul la serviciile platite nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul SC Universal Web Services SRL.  servio.ro nu va solicita niciodata abonatilor sai plata unor servicii deja prestate. Nu poate sa existe nici o situatie in care dumneavoastra sa folositi intai un serviciu servio.ro si apoi sa fiti obligati la plata unor sume de bani. Orice astfel de cerere din partea unor persoane care spun ca actioneaza in numele servio.ro nu are nici o legatura cu SC Universal Web Services SRL sau cu echipa servio.ro, si va trebui tratata ca atare. Va rugam sa ne notificati daca primiti astfel de solicitari pe adresa de e-mail contact@servio.ro

In situatia in care accesul dvs. la servio.ro este intrerupt din cauza actiunilor servio.ro, veti primi inapoi suma de bani reprezentand partea din abonament ramasa neutilizata pe parcursul perioadei pentru care s-a realizat abonarea. In nici o situatie, servio.ro nu poate fi obligat la plata unor sume de bani care sa depaseasca in cuantum valoarea abonamentului si a taxelor de transfer a abonamentului in contul SC Universal Web Services SRL.

 1. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului servio.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Universal Web Services SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe platforma servio.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@servio.ro.

 1. UTILIZAREA CONTINUTULUI servio.ro

Puteti copia si printa continutul servio.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia situatiei mentionate, continutul servio.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari fara acordul scris al reprezentantilor SC Universal Web Services SRL. Puteti solicita acest acord la adresa de e-mail contact@servio.ro

Actiunile urmatoare nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise:

a) Reproducerea sau stocarea Continutului servio.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b) Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului servio.ro,
c)  Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC Universal Web Services SRL asupra Continutului servio.ro.

7. SCHIMBARI ALE SITEULUI

servio.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, servio.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut, cu respectarea prevederilor art. 4 din prezentul document.

 1. INREGISTRARE, PAROLE SI RESPONSABILITATI

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. servio.ro sau SC Universal Web Services SRL nu va vor cere niciodata parola in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Va rugam sa ne comunicati daca primiti astfel de solicitari la adresa de e-mail contact@servio.ro

 1. RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

 1. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. servio.ro nu pot fi responsabile pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea platformei sau a site-urilor web in legatura cu acesta.
 2. SC Universal Web Services SRL nu poate oferi garantia ca:

 a. Platforma va indeplini toate cerintele dumneavoastra;
                    b. Platforma va fi disponibila sau functionala 24 de ore din 24;
                    c. Orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata;

Informatiile furnizate prin intermediul platformei servio.ro de catre furnizorii de servicii nu sunt responsabilitatea platformei, iar servio.ro nu poate fi trasa la raspundere in niciun fel pentru informatii incomplete sau false furnizate de utilozatorii platformei.

Orice relatie comerciala stabilita prin intermediul platformei servio.ro reprezinta 100% responsabilitatea dumneavoastra. servio.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru nicio situatie prin care furnizorul de servicii si clientul au pierderi, litigii sau orice alt fel de pagube cauzate ca urmare a stabilirii unei relatii comerciale prin intermediul platformei servio.ro.

 1. servio.ro nu este responsabil pentru nicio pierdere ocazionata vreunei persoane fizice sau juridice care actioneaza sau se abtine de la actiuni ca urmare a folosirii informatiilor publicate in aceasta platforma.
 2. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la SC Universal Web Services SRL prin intermediul platformei, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare.
 3. SC Universal Web Services SRL, precum si oricare dintre angajatii sai, nu isi asuma nici o raspundere privind:

– Pierderi de natura economica inclusiv dar nelimitativ, pierderea de venituri, de profituri, de contracte, de folosinta, de oportunitate, de afacere sau a unor economii anticipate;
– Pierderea de fond de comert, atingeri aduse dreptului la imagine sau la reputatie;
– Pierderi sau daune speciale sau incidentale, directe sau indirecte, suferite sau realizate in legatura cu utilizarea platformei servio.ro

 1. LITIGII

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Universal Web Services SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Universal Web Services SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

 1. FORTA MAJORA

SC Universal Web Services SRL, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre servio.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de platforma servio.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa servio.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele it, erorile de operare, greva, etc.

 1. DISPOZITII FINALE

Este interzis accesul programatic de orice fel pe site-ul servio.ro

Încălcarea acestei dispoziții conduce la suspendarea imediată a oricărei întelegeri contractuale și suspendarea accesului în site

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SC Universal Web Services SRL si rezerva dreptul, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, servio.ro va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a site-ului, a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea platformei servio.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de servio.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de servicii de pe site-ul  servio.ro.

Ultima modificare a acestui document: 17.06.2022