Wolfix

Wolfix ofera servicii complete de web design, creare site web, realizare magazine online, publicitate online si multe altele.

Wolfix ofera servicii complete de web design, creare site web, realizare magazine online, publicitate online in Bucuresti / Romania si servicii conexe intr-un mediu dinamic, competitiv si optim pentru performanta. De-a lungul timpului am oferit servicii web profesionale pentru intreprinderi, asociatii si institutii, in urma carora beneficiarii au avut de castigat atat pe plan financiar, cat si pentru dezvoltarea imaginii si credibilitatii in fata publicului tinta. Am realizat site-uri web, magazine online cat si promovare online.

O simpla idee pe care ne-o impartasiti poate fi transformata, alaturi de noi, intr-un proiect de mare succes. Suntem o echipa alcatuita din persoane care activeaza in mediul online de mai bine de 5 ani iar acest detaliu poate face diferenta. Poate face diferenta intre o afacere banala si una care sa poata atrage atentia potentialilor vostri clienti. Ne consultam, alegem de comun acord un plan de lucru solid si suntem mai mult decat convinsi ca, alaturi de Wolfix, va puteti alatura celor peste 200 de clienti multumiti care ne-au remarcat activitatea.