SpeeRead

Platforma online de citire optimizata si instruire eficienta

Citirea Optimizata sau citirea rapida este un procedeu care consta in parcurgerea integrala a unui text, cuvant cu cuvant, cu viteza mai mare de 900 cuvinte pe minut.

Viteza uzuala de citire este de aproximativ 250 cuvinte pe minut si este o citire lenta. Viteza normala de citire incepe de la 500 de cuvinte pe minut. Poti trece dincolo de aceasta bariera daca te antrenezi folosind tehnici special concepute.

Noi iti propunem un algoritm de antrenament original, dezvoltat prin cercetari stiintifice si adaptat la performantele fiecarui utilizator. Odata cu invatarea citirii rapide iti optimizezi si procesele de intelegere si memorare a informatiei citite.

Citirea optimizata incepe de la 900-1000 cuvinte pe minut. Ca sa ajungi la aceste performante ai la dispozitie SpeeRead – platforma online de instruire in citirea rapida optimizata. Citirea optimizata NU este o tehnica de citire pe diagonala si NICI o tehnica de fotocitire (photoreading). Citirea rapida optimizata incepe de la 2500 cuvinte pe minut.

Avantajele citirii optimizate:

Citirea optimizata sau rapida ne ajuta sa castigam timp.

Citirea optimizata sau rapida ne ajuta sa facem fata cu succes fluxului de informatii in continua crestere in toate domeniile de activitate.

Citirea optimizata sau rapida ne ajuta sa fim mai competitivi pe piata muncii.

Citirea optimizata sau rapida ne ajuta sa intelegem mai bine realitatea in care traim.

Citirea optimizata sau rapida este o metoda de dezvoltare personala.

Citirea optimizata sau rapida imbunatateste activitatea aparatului vizual.

Domenii
Educatie, Formare Profesionala
Locatie
Toata Tara
Website
Viziteaza