RESTART.3D

Furnizam cu responsabilitate servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, in Arad si Timis. Oferim servicii de calitate, la preturi atractive.

Avem grija de siguranta mediului in care lucrezi sau te relaxezi, la birou, la firma proprie sau in locuinta personala. Ne-am specializat in prestarea cu responsabilitate a serviciilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare. (D.D.D.), in Arad si Timis.

Practic, dorim sa dam un restart in relatia de colaborare a clientului cu firme din acest domeniu D.D.D, oferind servicii de calitate, la preturi atractive, pentru fiecare.

Iar ecuatia simpla ar fi aceasta: Restart + D.D.D = Restart.3D

Pentru ca meriti un RESTART !

Bineinteles ca punem mare pret pe siguranta in tot ceea ce facem. Astfel, avem toate avizele necesare pentru desfasurarea activitatii, iar personalul este calificat pentru acest domeniu. Folosim cu responsabilitate substante avizate de Ministerul Sanatatii, iar activitatea noastra se desfasoara sub supravegherea unui medic veterinar, pentru o buna executie si o mai buna protectie a mediului. De asemenea, colaboram cu o firma specializata in colectarea si eliminarea deseurilor si a substantelor periculoase.

Servicii

Serviciile noastre se adreseaza atat clientilor comerciali (birouri, cladiri, unitati de alimentatie, spatii de productie, hale comerciale) cat si asociatiilor de locatari sau persoanelor fizice (blocuri de locuinte, case sau gradini).

Fiecare interventie este insotita de un proces verbal din care va rezulta cantitatea de substanta folosita, metoda de lucru si alte detalii de interes. Acest proces verbal este recunoscut de toate unitatile care au competenta de a verfica efectuarea acestor servicii.

Sunteti interesat?

Pentru o oferta de pret personalizata pentru serviciile noastre, ne puteti contacta pentru o evaluare GRATUITA, la sediul dumneavoastra. Vom recomanda metoda cea mai potrivita, tinand cont de suprafata, intensitatea infestarii si caracteristicile spatiului ce urmeaza a fi tratat.

Domeniu
Dezinsectie si Deratizare
Locatie
Arad
Website
Viziteaza