Distribuitor CRIBENET PIATRA NEAMT

Furnizor de rezervoare, statiii de epurare, fose, separatoare, statii de pompare, camine de rupere de panta, silozuri, barci, si REZERVOARE METALICE.

Furnizam rezervoare, statii de epurare, fose, separatoare, silozuri, barci, toate din fibra de sticla si garantam serviciile noastre cu 5 garantii :

GARANTIA 1 – garantam calitatea tuturor produselor noastre prin implementarea si certificarea standardul de management de calitate ISO 9001 (toate produsele executate de Criber Net sunt monitorizate si verificate permanent in fluxul de executie) Daca in 24 de luni apare vreo problema, o remediem fara vreun cost pentru tine. Daca nu vom fi in stare iti vom returna integral suma platita initial.

GARANTIA 2 – garantie UNICA de returnare a banilor : pentru orice produs, daca in 30 de zile de la facturare nu esti complet multumit de el, noi iti dam banii inapoi si ridicam produsul pe cheltuiala noastra.

GARANTIA 3 – daca nu ai fost complet multumit de produs si daca acesta nu s-a putut remedia la fata locului si daca l-ai si montat ( subteran, suprateran ) la locul lui, noi iti platim pentru „deranj” 1000 lei

GARANTIA 4 – daca din motive imputabile noua, produsul nu ajunge la tine la data stabilita prin contract, oferta sau factura, iti mai dam 500 lei.

GARANTIA 5 – asigurandu-ti transportul, luam asupra noastra si riscul unui accident, contravaloarea politei de asigurare cazand in sarcina noastra.

Asadar, daca ai nevoie de un rezervor, o statie de epurare, o fosa septica, un siloz sau orice alt produs din gama noastra de fabricatie, incearca-ne.

Nu ai nimic de pierdut !

Suna acum la : 0741197764 sau trimite un mail la : cornigeanu25a@yahoo.com

si cere o oferta de pret.

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Sau intra pe : www.foseeco.ro, unde gasesti toate detaliile pentru orice produs.

Domeniu
Materiale de constructii
Locatie
Toata Tara
Website
Viziteaza