Beat Sound

Sunet, lumini, scenotehnica si echipamente conexe pentru orice tip de eveniment

Noi suntem BEAT SOUND, încântați de cunoștință!

Suntem o companie specializată în furnizarea de servicii audio, video, lumini și scenotehnică pentru o gamă largă de evenimente, suntem specializați în dezvoltarea și implementarea evenimentelor corporate, artistice, sportive, forumuri, târguri, expoziții, conferințe, lansări de produse, gale, producții, petreceri private, nunți, botezuri și multe altele.

Dispunem de o vastă experiență în domeniu și ne putem lăuda cu tehnicieni profesioniști în sunet și lumini cu mulți ani de experiență și expertiză, care asigură o coordonare deplină între toate părțile, pentru a oferi o acuratețe și o calitate maximă la evenimentul dumneavoastră.

BEAT SOUND dispune de logistică proprie și echipamente întotdeauna de ultima generație, datorită cărora răspunde prompt celor mai pretențioase solicitări în materie de organizări de evenimente, fie ele mici, medii sau mari, fiecare eveniment are ritmul său, iluminat propriu și echipamente speciale.

Suntem într-o permanentă dezvoltare în materie de echipamente, pentru a oferi servicii profesionale de înaltă calitate clienților și partenerilor noștri.

De la evenimente mici până la evenimente multiparticipante, avem grijă să vă oferim echipamente avansate și de calitate, cu un personal amabil, profesionist, atent la solicitările dvs., care să respecte programul și întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

Deci, dacă aveți nevoie de o companie specializată în domeniu, pentru

un eveniment privat sau de afaceri, eveniment indoor sau

outdoor, eveniment mic, mediu sau mare,

BEAT SOUND este soluția pentru dvs.!

Domeniu
Organizari Evenimente
Locatie
Bucuresti - Ilfov
Website
Viziteaza

Program functionare

Luni
09:00 - 23:00
Marti
09:00 - 23:00
Miercuri
09:00 - 23:00
Joi
09:00 - 23:00
Vineri
09:00 - 23:00
Sambata
09:00 - 23:00
Duminica
09:00 - 23:00